Ostetaan kultaa

Ostetaan kultaa ilman asiakkaalle koituvia piilokuluja! Suomen suurin ja suosituin kullan ja korujen ostaja nyt asiakkaidemme pyynnöstä myös verkossa. Suomen Jalometallikierrätys Oy:llä kaikki on ilmaista aina postituksesta asiakkaalle suoritettavaan maksuun asti. Maksamme ostamamme kullan välittömästi!

Kullan myynti ei ole koskaan ollut näin helppoa ja turvallista. Tilaa ilmainen kultapussi suoraan kotiisi ja lähetä ylimääräinen kultasi pussissa meille. Kierrätämme myös pienet erät!

Oli kyseessä sitten ehjä koru, katkennut kaulaketjun palanen, kultaharkko, eri paria olevat korvakorut – kaikki on rahanarvoista. Meillä ostetaan kultaa kaikissa muodoissa. Sinun ei tarvitse antaa tarkkaa tietoa esineistäsi – ammattilaiset tutkivat ja arvioivat ne ja me soitamme sinulle ja kerromme lähettämäsi tarpeiston arvon. Hyväksyttyäsi tarjouksemme laitetaan rahasi maksuun heti samana päivänä. Suomen jalometallikierrätys Oy on täysin suomalainen yhtiö, jossa ostetaan kultaa rehdillä tavalla.

TILAA KULTAPUSSI!

Romukulta rahaksi

Romukullan arvo määräytyy mm. karaattipitoisuudesta. Yleisimmät romukullan karaattipitoisuudet ovat: 9k, 14k ja 18k. Puhtaan kullan karaattipitoisuus on 24k. Romukulta on käsite, jolla tarkoitetaan useimmiten teollisuudessa (hammaslääkärit, kultasepät) uudelleenprosessoitua kultaa, joka ei ole täysin puhdasta tai leimattua. Lisää luotettavaa tietoa jalometallituotteiden ominaisuuksista sekä kaupankäynnistä löydät Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin verkkosivuilta.

Romukullan myynti Suomen Jalometallikierrätys Oy:lle on vaivatonta, riskitöntä ja täysin kuluvapaata. Kultalähetyksesi on vakuutettu ja toimitus ilmainen.

Myymällä kullan meille teet arvokkaan ympäristöteon!

Meille myydyistä esineistä 100% menee kierrätykseen ja uusiokäyttöön. Ostamamme romukulta (sekä hopea että muut jalometallit) jalostetaan puhtaaksi 24K (999.9) kullaksi. Kulta myydään puolivalmisteena tai raaka-aineena takaisin markkinoille mm. kultasepille, koruteollisuuteen ja hammaslääketieteen käyttöön.

Romukulta rahaksi! Jalometallien kierrättäminen on paitsi taloudellisesti palkitsevaa myös ympäristöteko, josta voi olla ylpeä. Teollinen kullan kaivaminen ja jalostaminen ovat ympäristölle huomattava rasite. Ympäristöhaittoja ovat mm biodiversiteetin köyhtyminen, maaperän eroosio ja pintavesien saastuminen. Tilastojen mukaan 80% maailman kullasta on koruina ja niistä 70% löytyy käyttämättöminä pöytälaatikoista.

Ostamme myös kultahampaat!

Myy vanhat hammaskultasi meille. Hammaskulta vaatii kierrätettäessä hieman erilaisen käsittelyn kun muut kultaesineet. Hammaskullan käsittely on Suomen Jalometallikierrätyksen erityisosaamista. Pystymme käsittelemään hammaskullan nopeasti ja tehokkaasti ja näin ollen maksamme siitä markkinoiden parhaan hinnan!

Tilaa itsellesi kultapussi, lähetä korusi meille ja muuta kulta rahaksi!

kultakoru
kultaketju
kultaketju
kultasormus
kultakoru
kultakoru
kultakoru
ostetaan kultaa
kultaketju
kultaiset korvakorut
kultaranneke
kultaristi
kultakorvakoru
kultasormukset
ostamme kultaa
pitkä kultaketju

Suomen Jalometallikierrätys Oy on 100% kotimainen yritys. Kultasi käsitellään huippuluokan arviointipisteissämme Suomessa.

kulta rahaksi
kulta rahaksi
verkkokulta
kulta rahaksi